Projecten

Denzo does it all B.V. voert uw project graag uit!

Ook voor uw projecten moet u bij ons zijn. Groot of klein, het maakt voor ons niets uit. Wij passen ons volledig aan aan uw wensen en denken proactief met u mee. Hiermee wordt de slagingskans gegarandeerd 100%. Daarom hebben we in de afgelopen jaren al vele opdrachten succesvol voor onze opdrachtgevers mogen uitvoeren.

Denzo does it all B.V. is niet zomaar een aannemer, maar een alleskunner! Op het gebied van projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Van grondkerende constructies, waterbouwkundige werken, tot het beheer en onderhoud ervan hebben we een schat aan kennis en ervaring. Wij zijn met name goed in specifieke damwandoplossingen, dijkversterkingen, complex betonwerk, waterbouwkundige constructies en bijzondere funderingsconstructies.

Wij fungeren vaak als onderaannemer op grote, en vaak als hoofdaannemer op middelgrote tot kleine projecten. Voor grote of kleine beschoeiing projecten maken wij uw opdracht tot een succes. Maar ook andere waterwerken, zowel in particuliere tuin tot gehele (jacht) havens, draaien wij onze hand niet voor om.

Wat kunnen we voor u doen?

Opdrachten waarbij wij u zoal mee kunnen helpen te realiseren zijn o.a. beschoeiingen, boothuizen, bruggen, steigers, veranda’s. Maar ook baggerwerkzaamheden, damwanden, grondwerken, oeverconstructies, transporten en vlonders. Hierbij denken we aan het milieu en gebruiken voornamelijk FSC gekeurd hardhout. Ook verzorgen wij voor u het complete tekenwerk van A tot Z en de eventuele vergunningsaanvragen die daarbij horen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en scherpe offerte. Wij vertellen u graag over onze projecten op de grens van land en water. En de hierbij behorende inventiviteit, onze slagkracht en onze innovativiteit die hierin mooi tot uiting komen.

Projecten van Denzo does it all B.V.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven.