Nieuws

Werkzaamheden te Schagen opgeleverd

Denzo heeft op het Zwin in Schagen alle oude beschoeiingen vervangen. We hebben hier een hardhouten zware paal, schot constructie toegepast. Ook hebben we alles netjes aangevuld met zand en gemengde grond. Ook weer voor de bakker!!    

Prachtig botenhuis opgeleverd te Broek op Langedijk

In het mooie Rijk der 1000 Eilanden hebben we weer een prachtig botenhuis opgeleverd, waar we alvorens een gedeelte van de kavel ontgraven en nieuwe beschoeiing en vlonders hebben aangebracht. Het botenhuis is voorzien van keramische pannen en natuurlijk mooie zinken mastgoten. Hierbij enkele foto’s.

Denzo lekker aan de slag op Het Bronland te Spierdijk

Denzo heeft de opdracht gekregen om bij meerdere kavels diversen hardhouten beschoeiingen en vlonders te bouwen. We passen hier een zware paal, schot constructie toe, incl.  hardhouten Bankirai vlonders en trappen. Ook zullen we de constructies aanvullen met grond en zand waar nodig.

Denzo Beschoeiingen vervangt oude houten damwand te Ursem

Denzo heeft de oude naaldhouten damwanden in Ursem vervangen en afgevoerd. Door spoeling kreeg de opdrachtgever last van verzakkingen aan de bestaande betonvloer. We hebben hier dan ook een verticale hardhouten damwand constructie toegepast om verdere problemen en verzakkingen tegen te gaan. Hierbij enkele foto’s.    

Nieuws archief

Recente berichten