Houten veranda’s Denzo does it all B.V.

Een houten veranda van Denzo does it all B.V.
Denzo does it all B.V. is de specialist op het gebied van houten veranda’s. Een veranda verlengt het buitenseizoen, waardoor u langer kunt genieten van uw tuin. Met het wisselende klimaat in Nederland is een houten veranda ideaal voor het woongenot en het geeft uw woning meerwaarde.

Het hele jaar door genieten van uw veranda
Wij adviseren u tevens graag over de lichtinval, bescherming tegen de zon en de keuze voor een open haard en/of warmtelampen. Hierdoor kunt u optimaal en nog langer genieten van uw veranda en tuin. Al vroeg in het voorjaar is het mogelijk om in de luwte buiten te zitten tot laat in het najaar wanneer de bladeren langzaam van de bomen vallen.

Kwaliteit en variëteit in houten veranda’s
Door het gebruik van duurzame materialen en constructies garanderen we een lange en onbezorgde levensduur. Hierbij hoort 10 jaar garantie op de constructie en waterdichtheid. Alle veranda’s die Denzo does it all B.V. ontwerpt en vervaardigt zijn gemaakt van hout en de eventuele lichtstraten worden aan de buitenzijde afgewerkt met onderhoudsvrij aluminium daklijsten.

Moderne of klassieke veranda van hout
Uw wensen staan bij ons centraal en samen met u kijken we naar de realiseerbaarheid van deze wensen en de mogelijkheden. Een deskundig en zorgvuldig advies past hierbij, u wilt tenslotte optimaal rendement en maximaal woongenot hebben van uw veranda. Neem contact op met onze medewerkers voor een persoonlijk advies.