Beschoeiingen geleverd door Denzo does it all B.V.

Door het plaatsen van beschoeiingen aan de slootkant van uw tuin heeft u geen nadelig effect meer van een aflopende oever. Het levert bovendien extra vierkante meters aan tuin en dus aan ruimte op. Zeker in combinatie met een vlonder krijgt uw tuin door het plaatsen van een beschoeiing een enorme meerwaarde. Het levert zit mogelijkheden of een handige plek om de boot af te meren.

Beschoeiingen, ze zijn er in allerlei soorten en maten. De meeste wal beschoeiingen bestaan uit met palen en planken met daarachter worteldoek. Wanneer de constructie hoger wordt, wordt in meeste gevallen de beschoeiing verankerd in de grond. Dit kan door middel van ankerschotten of waar nodig booranker.

Houten beschoeiing

Houten beschoeiingen zijn over het algemeen het meest gebruikt. Een beschoeiing van hout oogt het meest natuurlijk en heeft een warme uitstraling.
Het hout dat wordt voor een houten beschoeiing kan van elke soort zijn. Denk bijvoorbeeld aan eikenhout, kastanjehout, vurenhout en de verschillende soorten hardhout. Het vurenhout plaatsen wij bij een houten beschoeiing onder water, waardoor deze nooit meer rot en u lang van uw beschoeiing kunt genieten. Kortom, een duurzame en natuurlijk ogende beschoeiing.

Kunststof, metaal of beton

Ook beschoeiingen van kunststof, metaal en beton zijn erg duurzaam en makkelijk toepasbaar. De gebruikte materialen zijn duurzaam doordat zij niet of minder gevoelig zijn voor vocht, weersinvloeden en belasting. Beschoeiingen worden steeds vaker voor vervaardigd uit kunststof schotten met houten palen. Dit komt door de lange levensduur van kunststof en de uitstraling van hout slim te combineren, bijvoorbeeld door een hardhouten gording, worden de beste eigenschappen van beide materialen optimaal benut. Beschoeiingen geleverd door Denzo does it all B.V. staat voor perfectie en kwaliteit!

Wij gebruiken FSC gekeurd hardhout.