Grondwerken

Op cultuurtechnisch gebied hebben wij al vele klussen op het gebied van grondwerken voor diverse opdrachtgevers mogen klaren. Deze werken hebben wij veelal middels aanbestedingen kunnen binnenhalen.

Het werk is zeer gevarieerd en uitdagend. Niet altijd zijn de wensen en eisen van de opdrachtgever duidelijk omschreven en daardoor is er ruimte voor creativiteit.

Denzo does it all B.V. is specialist in het bouwen van infrastructurele constructies zoals bruggen, vlonders en steigers. Wij werken materiaal onafhankelijk en geven gedegen advies op basis van ruim 20 jaar ervaring en vele gerealiseerde projecten. Met onze grondverzetwerkzaamheden maken wij verschillende terreinen op uiteenlopende locaties bouwrijp. Ons grondwerk is zeer divers. Bovendien zorgt onze ervaring voor passende oplossingen.

U kunt ons inzetten voor het bouwrijp maken van terreinen en ontgraven van bouwputten. Ook het grondwerk voor verhardingen, aanleg en renovatie van tuinen, kabels en leidingen (rioleren), zwembaden (ook op moeilijk te bereiken plaatsen), saneren van tanks en putten, fijne nivellering van allerlei oppervlakten en cultuurtechnische werkzaamheden kunnen wij voor u verzorgen.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies en scherpe offerte.