Bruggen

Van alle mogelijkheden om oevers met elkaar te verbinden, zijn houten bruggen wel een van de mooiste en meest natuurlijke. Het ontwerpen van een houten brug is soms een tot de verbeelding sprekende uitdaging. In een ander geval slechts een zuiver functioneel proces. Hierbij dient vooral een lage kostprijs en duurzaamheid een rol te spelen. In beide gevallen kan Denzo b.v. de opdrachtgever van dienst zijn met liggers en leuningen voor houten bruggen in tal van vormen, afmetingen en houtsoorten.
Het ontwerpen van een houten brug is soms een tot de verbeelding sprekende uitdaging en in een ander geval een zuiver functioneel proces waarbij vooral een lage kostprijs en duurzaamheid een rol spelen.
Zeker een houten brug van Denzo does it all B.V.

Meer dan alleen een oeververbinding. Vormgeving, korte of lange overspanning, gemaakt van elke denkbare houtsoort (mits verantwoord): gerealiseerd binnen de afgesproken tijd binnen het overeengekomen budget.
Verbindingen

We maken standaard gebruik van thermisch verzinkte verbindings- en bevestigingsmiddelen. Op verzoek wordt ander bevestigingsmateriaal, zoals RVS, toegepast.

Denzo b.v. is specialist in het bouwen van infrastructurele constructies zoals bruggen, vlonders en steigers. Wij werken materiaal onafhankelijk en geven gedegen advies op basis van ruim 20 jaar ervaring en vele gerealiseerde projecten.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en scherpe offerte.