Beschoeiingen geleverd door Denzo does it all B.V.

Door het plaatsen van een beschoeiing aan de slootkant van uw tuin heeft u geen nadelig effect meer van een aflopende oever. Het levert bovendien extra vierkante meters aan tuin en dus aan ruimte op. Zeker in combinatie met een vlonder krijgt uw tuin door het plaatsen van een beschoeiing een enorme meerwaarde. Het levert zitmogelijkheden of een handige plek om de boot af te meren.

Beschoeiingen, ze zijn er in allerlei soorten en maten. De meeste walbeschoeiingen bestaan uit palen met planken daarachter wordt worteldoek bevestigd. Als de constructie hoger wordt, zal in meeste gevallen de beschoeiing verankerd worden. Dit kan door middel van ankerschotten of waar nodig booranker.

Houten beschoeiing

Houten beschoeiing is de meest gebruikte beschoeiing. Een beschoeiing van hout oogt het meest natuurlijk en heeft een warme uitstraling.
Het hout  dat gebruikt wordt voor een houten beschoeiing kan van elke soort zijn. Denk hierbij aan eikenhout, kastanjehout, vurenhout en verschillende soorten hardhout. Het vurenhout plaatsen wij bij een houten beschoeiing onder water, waardoor deze nooit meer rot en u lang van uw beschoeiing kunt genieten. Kortom, een duurzame en natuurlijk ogende beschoeiing.

Kunststof, metaal of beton

Ook beschoeiingen van kunststof, metaal en beton zijn erg duurzaam en makkelijk toepasbaar. De gebruikte materialen zijn duurzaam doordat zij niet of minder gevoelig zijn voor vocht, weersinvloeden en belasting.